Het infocentrum is elke woensdagmiddag open van 15:00 - 18:00 uur
Informatiecentrum geopend!

16.03.23

Informatiecentrum geopend!

Donderdag 16 maart is het nieuwe informatiecentrum van Marktkwartier West geopend aan de Jan van Galenstraat 4. Een ontmoetingplek voor vragen en informatie over Marktkwartier West.

Op de foto v.l.n.r. André Vink (Directeur VolkerWessels Vastgoed), Thomas Hermans (Stadsdeelbestuurder Amsterdam West) en Sana Derksen (COO Ballast Nedam Development).

Donderdag 16 maart was het dan eindelijk zover: de opening van het informatiecentrum van Marktkwartier West. Thomas Hermans, lid van het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel West, nam als openingshandeling symbolisch het wandkunstwerk ‘Het Danspaar’ in ontvangst. Het wandkunstwerk, in 1956 gemaakt door Cephas Stauthamer, bevindt zich in de muur van het vroegere Marcanti en zal een plaats krijgen in de wand van één van de nieuwe woongebouwen op het terrein.

In het informatiecentrum aan de Jan van Galenstraat 4 (rechts naast de ingang van het Food Center) kunnen omwonenden en geïnteresseerden elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur terecht voor al hun vragen over de ontwikkelingen in het gebied. Er is nog geen concrete verkoop- of verhuurinformatie beschikbaar, omdat een en ander afhankelijk is van het vergunningentraject. De betrokken makelaarskantoren zullen straks enkel de verkoop van woningen begeleiden. Zij kunnen dus geen informatie verschaffen over huurwoningen.


Terug naar nieuwsoverzicht