Het infocentrum gaat 18 september 2024 weer open

Eigentijds wonen op een historische plek midden in de stad

Wonen in Marktkwartier West is comfortabel en duurzaam wonen. Midden in Amsterdam West, tussen de Jan van Galenstraat, Haarlemmerweg en de rand van de Jordaan. Een levendige plek, perfect bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en natuurlijk op de fiets. Omgeven door leuke restaurants, cafés, winkels en parken. Dankzij de ondergrondse parkeergarages wordt Marktkwartier West een autoluw gebied, midden in de stad. De eigen, unieke uitstraling maakt het compleet. Marktkwartier West, een wijk waar je nooit meer weg wilt. 

Vanuit Marktkwartier West kun je alle kanten op. Begin je dag met een rondje door het Westerpark. Ontmoet vrienden op een van de vele gezellige terrassen in de buurt. Ga met je kinderen ravotten in een van de parken. Struin op een zomermiddag door de Jordaan. Ontdek nieuwe bandjes in Paradiso. De stad ligt aan je voeten op deze centrale plek.

Altijd wat te doen

Vanuit Marktkwartier West kun je alle kanten op. Begin je dag met een rondje door het Westerpark.
Ontmoet vrienden op een van de vele gezellige terrassen in de buurt. Ga met je kinderen ravotten in een van de parken. Struin op een zomermiddag door de Jordaan.
Ontdek nieuwe bandjes in Paradiso. De stad ligt aan je voeten op deze centrale plek.

 

Unieke

Locatie

Hotspots